Hagi le cere jucătorilor să vorbească în limba turcă la antrenamente

Ultima actualizare:

    Gică Hagi (foto: Reuters)
Gică Hagi (foto: Reuters)

Tehnicianul formaţiei Galatasaray, Gheorghe Hagi, le cere jucătorilor săi să vorbească în limba turcă la antrenamente, ceea ce face echipa să fie mai unită şi mai veselă decât era în perioada tehnicianului olandez Frank Rijkaard, informează ajansspor.com.

Potrivit sursei citate, când antrenor era Rijkaard, legăturile de prietenie dintre jucători erau pe punctul de a se rupe şi echipa nu râdea aproape deloc. "Acum Florya vibrează de râsetele fotbaliştilor care altă dată erau trişti. Hagi nu optează pentru o limbă străină la antrenamente şi aşteaptă acelaşi lucru de la jucători", notează ajansspor.com.

Hagi le dă instrucţiuni jucătorilor în limba turcă şi chiar îl strigă pe argentinianul Emiliano Insua cu un nume turcesc: Mahmut. Brazilianul Elano Blumer şi australianul Lucas Neill se numără printre jucătorii care s-au conformat cel mai rapid dorinţei tehnicianului român de a vorbi în limba turcă. Cei doi îi răspund lui Hagi cu : "Tamam, oldu" (În regulă).

Potrivit ajansspor.com, fiul lui Hagi, Ianis, este o prezenţă constantă la antrenamentele echipei Galatasaray. El se antrenează separat în timpul şedinţei de pregătire pe care o conduce tatăl său şi chiar cară mingile echipei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net