«Hagi e un zero barat!»

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

FIFA: "România i-a găsit urmaş lui Hagi. El este Stancu"

Preşedintele Galatasaray către Hagi: "Vom forma împreună şi echipa sezonului viitor"

Hagi, criticat de presa turcă

Presa turcă: Galatasaray îl pregăteşte pe Daum în locul lui Hagi

Ca şi cum presiunea din partea conducerii clubului şi a presei turce nu erau de ajuns, calităţile de antrenor ale lui Gică Hagi sunt contestate şi de impresarul lui Misimovici.

După ce a fost exclus din lot de antrenorul român, mijlocaşul bosniac declara la sfârşitul lunii ianuarie: „Hagi nu înţelege meseria de antrenor. Toată echipa râdea de el când lua câte-o decizie".

Cum între timp, situaţia jucătorului nu s-a reglat la Galatasaray, Fali Ramadani, agentul lui Misimovici, a răbufnit şi el la adresa lui Gică.

„Hagi are ceva cu Misimovici, dar numai el ştie ce", a spus Ramadani la Radyospor. „Din punctul meu de vedere Hagi nu e antrenor. A fost un mare jucător, dar ca antrenor e zero barat", şi-a continuat impresarul atacul asupra „Regelui".

Misimovici, pentru care Galata a plătit în august anul trecut 8,5 milioane de euro lui Wolfsburg, avea cinci oferte în momentul în care a semnat cu turcii, mai spune agentul său.

„El a vrut însă să vină la Galatasaray. Nu ştiu ce va fi, dar el iubeşte acest club şi cu siguranţă vrea să rămână", a încheiat Ramadani.

Altfel, presa turcă scrie că următoarele trei meciuri sunt decisive pentru viitorul lui Hagi pe banca Galatei. Dacă pierde azi cu Bucaspor (ora 19.00, Digi Sport) şi ratează calificarea în semifinalele Cupei Turciei, după 2-3 în tur cu Gaziantepspor, Hagi va pleca în vară de la Istanbul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net