Hagi: ”Am jucat bine doar 60-70 de minute”

Ultima actualizare:

"Am jucat bine primele 60-70 de minute. Păcat că în ultimele 20 de minute ne-am pierdut organizarea defensivă. Cred că la scorul de 2-1 echipa s-a relaxat. Eu consider un lucru bun faptul că am înscris două goluri în deplasare, în vederea meciului retur şi a obţinerii calificării. Îmi pare rău pentru ultimele 20 de minute. Cu siguranţă s-au făcut unele greşeli ce nu ar fi trebuit să fie făcute. După ce echipei i se vor alătura şi jucătorii care lipsesc, cum ar fi Lucas şi Kewell, vom fi o formaţie mai puternică", a spus Hagi, informează haberciniz.biz.

Gheorghe Hagi consideră că indisponibilităţile din lotul formaţiei Galatasaray au afectat jocul echipei: "Mai ales la meciul cu Bursaspor şi la această partidă trebuie să se ia în considerare faptul că am avut în fiecare săptămână 6-7 jucători absenţi. De când am venit, în fiecare săptămână avem 7-8 jucători indisponibili. Nu vreau să vedeţi acest lucru ca pe o scuză. Trebuie să jucăm, iar în acest moment încerc să văd părţile pozitive în ceea ce am făcut astăzi, cu excepţia ultimelor 20 de minute de joc. Unii jucători au evoluat pentru prima dată. Unele lucruri încă nu s-au aşezat. Dar nu vreau să comentez că dacă jucăm bine pierdem şi dacă jucăm prost pierdem. În ultimele 20 de minute ne-am pierdut concentrarea şi nu am mai fost organizaţi. Din păcate am avut mulţi jucători accidentaţi. De aceea mai trebuie să avem puţină răbdare. Dacă aş avea tot lotul apt de joc, atunci echipa ar fi mai bună", a precizat tehnicianul.

Hagi a făcut referire şi la zvonurile privind un conflict între el şi fotbalistul ceh Milan Baros, spunând că aşteaptă ca jucătorul să se refacă total în urma accidentărilor suferite: "Eu vreau să mă gândesc doar la treaba mea. Milan Baros s-a accidentat mult. Aşteptăm să ajungă la cel mai bun nivel din punct de vedere fizic, pentru că Galatasaray are nevoie de el".

Tehnicianul a recunoscut însă că Galatasaray se află într-o situaţie dificilă. "Trebuie să muncim mult pentru a schimba această situaţie", a adăugat el.

Portarul Robinson Zapata a declarat că Gaziantepspor a fost un adversar dificil. "Am primit trei goluri dar am şi marcat trei goluri în deplasare", a menţionat Zapata.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net