Hagi: "Am încredere nelimitată în echipa mea"

Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat că are o încredere neliminată în jucătorii săi şi că a văzut o reacţie frumoasă a acestora la derbiul cu Fenerbahce, scor 0-0, dar ştie că trebuie să muncească mult, informează ajansspor.com.

"Au fost multe schimbări în viaţa mea, dar toate reacţiile au fost pozitive. Am avut o reacţie frumoasă ca echipă, la derbyul cu Fenerbahce. În plus, jucătorii au avut evoluţii foarte frumoase individuale. Am o încredere nelimitată în echipa mea şi în spiritul ei. Pentru că întotdeauna vom câştiga ca echipă. Dar jucătorii trebuie să ştie să fac diferenţa individual. Astfel că trebuie să îi pregătesc foarte bine mental", a afirmat Hagi la postul Galatasaray TV.

Gheorghe Hagi consideră că poate reuşi lucruri frumoase cu Galatasaray. "Îmi place foarte mult jucătorul cu personalitate, care îşi asumă responsabilităţi. Îmi doresc să pregătesc în cel mai bun mod astfel de jucători. Trebuie să avem randament maxim la fiecare meci", a adăugat antrenorul român.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net