Gigi, «barosan de barosan» la nuntă!

Ultima actualizare:

La petrecerea organizată într-un cort uriaş în Pipera au luat parte 650 de invitaţi, printre ei fiind Mitică Dragomir, Victor Piţurcă, Gigi Neţoiu şi verii Becali.

Tomaida Loredana, fata lui Virgil Becali, alias "Cancelarul", şi-a unit ieri, destinul vieţii, cu Marius Bici, la biserica Adormirea Maicii Domnului.

Petrecerea nunţii a avut loc tot în Pipera, într-un cort imens, amplasat în spatele casei lui Virgil Becali. Nu au lipsit de la mult aşteptatul eveniment, Mitică Dragomir, Victor Piţurcă, Gigi Neţoiu, Giovani şi Victor Becali, dar şi Gigi Becali.

Rude, prieteni şi foarte multe VIP-uri din lumea sportului şi nu numai, în total 650 de invitaţi, au venit la petrecere. Victor Piţurcă a sosit printre primii, alături de soţia sa Maria.

Aceştia s-au aşezat la masă alături de alte personaje ale fotbalului nostru, Mitică Dragomir şi fostul preşedinte al FC Steaua, Viorel Păunescu.

Verii socrului mic, Victor şi Giovani Becali, chiar dacă aveau rezervată o masă în familie, li s-au alăturat şi ei după câteva minute oamenilor sportului rege.

Vezi aici galeria foto de la eveniment.

Toate privirile s-au îndreptat spre actualul patron al roş-albaştrilor, Gigi Becali, în momentul în care acesta s-a dat jos din Mercedesul său, împreună cu soţia şi două dintre fiicele sale.

A salutat în stilul său caracteristic pe toată lumea, iar apoi s-a ţinut de glume cu Mitică şi Gigi Neţoiu.

Petrecerea a ţinut până în zorii zilei, când ritmuri macedonene, manele, dar şi româneşti au asigurat ritmul de dans.

Gigi şi Giovani au făcut spectacol, la fel ca la nunta lui Cristi Chivu, aruncând cu teancuri de euro spre Sorinel Puştiu.

Finanţatorul Stelei s-a îndrăgostit de hit-ul manelistului, melodia "Barosan de barosan", pe care a solicitat-o în repetate rânduri, la un moment dat smulgându-i chiar microfonul solistului pentru a-şi putea etala calităţile vocale.

Pentru o dedicaţie, Gigi a scos din buzunar chiar şi o mie de euro.

Refrenul care l-a înnebunit pe Gigi

Da cine-i mare barosan?Da barosan de barosan?Eu sunt mare, eu sunt mare,Eu sunt marele baştan,Am valoare, am valoareAm firmă de barosanDa, da, sunt mare barosanŞmecher versatŞmecher number oneDa, da sunt şmecher bogatAm multă putere,Ca un împărat50 de berbecuţi şi viţei la proţap

Meniul a fost unul extrem de divers.

Pe lângă aperitivul bogat, au fost servite specialităţi ale casei, 50 de berbecuţi şi viţei la proţap, somon în foietaj şi şalău bonne femme, sărmăluţe în foi de viţă şi varză, totul fiind stins cu băuturi fine.

S-au plimbat cu maşini de epocă

Şi pentru că o nuntă de asemenea avengură nu se putea desfăşura fără elemente specifice, mirii s-au plimbat prin faţa invitaţilor cu maşini de epocă.

Un asemenea autovehicol costă acum aproape 500.000 de euro!

Sorinel Puştiu: «Gigi s-a simţit bine»

Sorin Puştiu a dat de înţeles că pe Gigi Becali „l-au uns pe suflet” versurile lui.

“Eu nu am cântat prea mult, dar nea Gigi a fost mulţumit de prestaţia mea. A dansat, a dat declaraţii mirilor, naşilor şi socrilor, se vedea că se simte bine. În fapt, ăsta este scopul meu, să-i ridic pe oameni de la mese”, a declarat manelistul pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net