Gerul crunt a blocat bancomatele din Craiova

Ultima actualizare:

    Bancomatele au cedat din cauza temperaturilor foarte scăzute. (Foto: Adevărul)
Bancomatele au cedat din cauza temperaturilor foarte scăzute. (Foto: Adevărul)

Mecanismele ATM-urilor din Craiova au cedat în faţa gerului, defectându-se, rând pe rând, din cauza temperaturilor de -15 sau chiar -20 de grade din timpul nopţii.

Cei care aveau nevoie să retragă numerar de la bancomat au fost nevoiţi să parcurgă kilometri întregi pentru a ajunge la un bancomat neafectat de îngheţ.

„Am băgat cardul, am parcurs toate procedurile şi, când să primesc banii, mi-a spus că e defect. Am intrat în bancă să lămuresc problema şi mi s-a răspuns că s-a stricat din cauza frigului. A trebuit să merg zece minute pe jos ca să scot bani", a spus Daniela Crişu, unul dintre craiovenii care au încercat să scoată câteva bancnote de la un ATM al unei bănci comerciale.

Echipele de service şi pază abia dacă mai pot face faţă cu solicitările.

„Au fost probleme cu mecanismele bancomatelor şi am alergat dintr-o parte în alta. Din cauza îngheţului, mecanismele nu au mai funcţionat cum trebuie", a declarat pentru Adevărul reprezentantul unei firme de protecţie şi pază.

Oamenii care vor să retragă bani din bancomate sunt sfătuiţi să meargă la ATM în timpul zilei, când temperaturile cresc şi echipele de intervenţie acţionează prompt în momentul în care sunt sesizate, iar dacă bancomatul nu este funcţional, să meargă în bancă pentru a retrage banii pe baza buletinului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net