Geanina Igna: «Asistentele mâncau în timp ce eu eram operată»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a dus la CF 2 cu un fibrom uterin şi a plecat acasă cu o infecţie căreia medicii nu au reuşit să-i dea de cap. La fel ca şi în cazul celorlalte două paciente care au intrat în şoc septic la aceeaşi unitate sanitară, Geanina Igna nu ştie ce i s-a întâmplat şi cum starea ei de sănătate s-a agravat după o operaţie relativ simplă.

Coşmarul Geaninei Igna, în vârstă de 39 de ani, a început la 12 aprilie. Atunci femeia s-a dus la Spitalul CF2 pentru a-şi rezolva un fibrom uterin şi un chist ovarian.

"Mi s-a făcut anestezie locală, iar în timpul intervenţiei le-am văzut pe asistente cum mâncau. Mi s-a scos jumătate de uter şi ovarul stâng, dar după operaţie starea mea s-a agravat. Făceam febră, iar infecţia a început să erupă.Ţâşnea practic puroiul din mine, dar medicii au crezut că sunt răcită", aşa sună mărturia şocantă a Geaninei Igna, cea de-a treia pacientă infectată la CF2, care a scăpat de moarte ca prin urechile acului.

Tânăra ne-a povestit că după ce au văzut că se îngroaşă gluma, medicii au supus-o de urgenţă unei alte intervenţii chirurgicale, în urma căreia i s-a făcut histerectomie totală ( n.r. - procedură prin care se îndepărtează uterul şi colul uterin), dar starea femeii tot nu se ameliora.

Aşa că familia a transferat-o la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde după tra­­tament cu antibiotic şi zeci de investigaţii, a reuşit cât de cât să-şi revină. Geanina a fost externată la 21 mai, iar din documentele medicale se pare că ar fi fost infectată cu doi viruşi foarte periculoşi, burkholderia cepacia şi prevotella melaninogenica, pe care nu ştie dacă îi mai are în corp. Netrataţi la timp şi corect aceştia pot provoca moartea.

Amelia Antoniu este de două zile la Viena

Prim- solista Operetei a ajuns joi la Viena, iar ieri s-a dus la o clinică privată pentru o evaluare generală.

simeon stalpnicul png

"Este pe picioarele ei şi ne bucurăm că a rezistat cu bine călătoriei cu avionul. Vom sta la Viena o săptămână ca să aflăm ce s-a întâmplat cu fiica mea", ne-a spus Paula Antoniu, mama sopranei.

Mai citeşte:

Amelia Antoniu vorbeşte despre trăirile ei de dincolo de moarte - VIDEO

Alice Preda dă în judecată Spitalul CF2

Cea de-a doua pacientă, care a fost infectată la CF2, Alice Preda, este în continuare internată la Spitalul Universitar, dar dă semne că starea ei de sănătate se ameliorează de la o zi la alta.

simeon stalpnicul png

"I s-au făcut verificări la toate organele şi este foarte bine. Se poate mişca, însă nu a început să meargă. Săptămâna viitoare vom depune şi noi plângere împotriva spitalul unde s-a îmbolnăvit", ne-a povestit Gabriel Preda, soţul lui Alice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net