Gafe pe care le fac femeile în timpul sexului

Că îţi place să recunoşti sau nu, cu siguranţă ai fost în situaţia în care ai părut penibilă din cauza unei situaţii create tocmai de tine în timpul unui moment intim.

Iată cele mai frecvente greşeli care pot ruina o partidă de sex

Te gândeşti că faci ceva greşit - tot frământându-te că poate gafezi rişti chiar să ajungi la asta. Fii relaxată şi concentrează-te asupra partenerului.

Ţi-e teamă că nu te va mai vedea la fel de sexy şi goală - ei bine, să ştii că în timpul actului sexual, bărbaţii sunt prea puţin preocupaţi de acest lucru. Pe lângă asta, ei nu văd toate defectele de care ţi-e jenă: 2-3 kilograme în plus, picioarele strâmbe sau prea subţiri, pata aceea roşie de care nu ştii cum să scapi.

Eşti prea pasivă - bărbaţii se feresc cât pot de femeile care nu sunt la fel de active sexual ca şi ei. Încearcă să fii creativă şi spontană, sunt calităţi apreciate în pat.

Îi spui că te aşteptai la mai mult -  în fond o partidă de sex normală nu va semăna cu fragmentele din filmele romantice decât în situaţiile cu adevărat speciale. Şi asta nu se întâmplă în fiecare zi.

Nu-i transmite că vrei ceva mai mult  - chiar dacă aţi petrecut o noapte nebună de sex, asta nu înseamnă că a doua zi sunteţi deja împreună. Şansele ca el să-şi dorească o relaţie cu tine în acest context sunt minime.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1