Fotografii şocante ale unui militar israelian alături de deţinuţi palestinieni legaţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fotografii ale unei femei-militar israeliene pozând zâmbitoare alături de prizonieri palestinieni cu ochii acoperiţi şi mâinile legate au provocat indignare în Israel, după difuzarea lor luni de postul public de televiziune, relatează AFP.

Tânăra, Eden Abargil, a postat aceste fotografii cu deţinuţii pe care îi păzea pe pagina sa din cadrul reţelei de socializare Facebook, postul public israelian de televiziune difuzându-le, la rândul său, luni seară, informează Mediafax.

Armata israeliană a denunţat, într-un comunicat, "comportamentul ruşinos al militarului", precizând că femeia şi-a terminat serviciul militar în urmă cu un an.

Imaginile sunt reunite sub titlul "Armata, cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea". Femeia este fotografiată alături de palestinieni cu ochii acoperiţi şi mâinile legate, într-o bază a armatei.

Directorul Comitetului israelian împotriva torturii, Yishai Menuchim, a criticat, într-un comunicat, comportamentul militarului, apreciind că el "ilustrează o atitudine devenită normă, constând în tratarea palestinienilor ca obiecte şi nu ca fiinţe umane".

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net