FOTO Roma: bătaie între transsexualii români şi cei brazilieni

CLIIMA20091110_0059_1.jpg

Carabinierii i-au găsit pe românii implicaţi în scandal
Citeste tot despre: 

Unul dintre transsexualii brazilieni este implicat în cazul filmărilor indecente ale fostului guvernator din provincia Lazio, Piero Marazzo.

Unul dintre transsexualii după care şi-a pierdut capul fostul guvernator al provinciei Lazio, Piero Marazzo, a fost găsit la câţiva paşi de casa sa din Roma plin de lovituri şi în stare avansată de ebrietate. Potrivit publicaţiei "Il Tempo", numele transsexualului este Blenda şi este una dintre persoanele în compania cărora a fost filmat Piero Marazzo, demis ulterior din funcţie.

Blenda are 32 de ani, este originară din San Paolo şi poartă numărul 42 la picior. În urmă cu două zile, în jurul orei 22.30 a fost văzută în mijlocul unei străzi fiind în pericol de a fi accidentată de maşini. Cineva a chemat forţele de ordine care au transportat-o imediat la spital. Acolo i-a fost acordat primul ajutor şi i-au fost tratate rănile pe care le avea. Când s-a trezit din beţie, Blenda a declarat că singurul lucru pe care şi-l aminteşte este că a fost implicată într-o bătaie între transsexualii români şi cei brazilienidintr-un cartier al Romei.

Vezi foto cu Blenda şi află care este starea transsexualilor români,  pe adevarul.it

Loading...