Fosta iubită a lui Zicu: «Se plângea că nu mai face sex cu nevasta»

Ultima actualizare:

    Alexandra Potora locuieşte de peste opt ani în SUA, şi-a făcut studiile în Finanţe-bănci şi şi-a început propria afacere
Alexandra Potora locuieşte de peste opt ani în SUA, şi-a făcut studiile în Finanţe-bănci şi şi-a început propria afacere

Fosta cântăreaţă de la A.S.I.A., Alexandra Potora, continuă dezvăluirile legate de fotbalistul Ianis Zicu. De ce e atât de obsedat Zicu să o recucerească? Unul dintre motive ar fi acela că e nefericit alături de nevasta lui, Mihaela Tudor, cu care nu mai făcea nici sex.

S-au iubit în urmă cu nouă ani, dar Ianis Zicu n-a uitat-o pe Alexandra Potora, fosta membră a trupei A.S.I.A. Chiar şi după ce s-a însurat cu Mihaela Tudor, fotbalistul îi trimitea flori şi albume foto cântăreţei.

"Ianis îmi scria cât timp era cu nevasta. Îmi arăta că i-a luat Mihaelei ceas Chopard-happy sport cu diamante care se mişcă înăuntru. A zis că mie mi-ar lua orice. Mi-a trimis un album cu multe fotografii în care era numai el. Acum trei zile mi-a trimis un mesaj să mă invite la Paris, Londra sau Veneţia de Anul Nou. Mi-a găsit numărul de telefon imediat după ce am ajuns în America. De şapte ani tot mă sună să-mi spună acelaşi lucru: că mă iubeşte, că nu a iubit pe nimeni atât de mult, că ar face orice să fim din nou împreună".

Uite-o pe Alexandra pe când făcea parte din ASIA

Alexandra susţine că era sunată în disperare de către Ianis Zicu, iubitul ei american punându-i zeci de întrebări despre fotbalistul care-i deranjează.

"Prietenul meu răspundea la telefon şi îi spunea să înceteze, în engleză, dar degeaba. S-a oprit pentru un an şi jumătate. Anul trecut a început din nou. Mi-a trimis flori la serviciu, de ziua mea. Pe vremea aia era deja cu Mihaela. Îmi trimitea mesaje pe internet să-mi spună cât de nefericit este. Că nu face sex cu Mihaela, că e fiţoasă. Că nu e ca mine. Că îi e mama bolnavă. Că e singur. Că l-am nenorocit, că l-am lăsat. Numai prostii, nu e sănătos la cap! Acum o săptămână a sunat-o pe mama. S-a speriat săraca", ne-a mai relatat Alexandra.

Interviu cu Alexandra Potora în limba engleză în august 2009, în care povesteşte despre cariera sa

Terorizată de Zicu

Click! a relatat, ieri, mărturisirile fostei componente a formaţiei A.S.I.A, Alexandra Potora, care se simte terorizată de fotbalistul Ianis Zicu şi speră că numai cu ajutorul presei va scăpa de telefoanele şi presiunile nedorite, făcute de fotbalist.

Mihaela: «Nu mai locuiesc cu Zicu»

Soţia lui Ianis Zicu, fotomodelul Mihaela Tudor, a spus că nu comentează situaţia fotbalistului, împotriva căruia a intentat divorţ. A mărturisit totuşi că nu mai locuieşte cu Zicu de ceva vreme şi că nu ştie ce a făcut acesta în ultima perioadă.

simeon stalpnicul png

Citeşte primul episod al dezvăluirilor:Zicu, acuzat de hărţuire

Mai citeşte:Bonetti, fostul antrenor al lui Dinamo: «Zicu e patrimoniu naţional»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net