Filmul "Ostrovul meu", regizat de Mihaela Rădulescu, va avea premiera pe 29 noiembrie

"Ostrovul meu" este un film documentar-artistic realizat în cadrul unui proiect european de protejare a ostroavelor.

Filmul spune povestea tristă şi îngrijorătoare a ostroavelor Dunării, aflate în pericol de a dispărea odată cu speciile de plante, păsări şi animale care se găsesc aici. Filmul a fost comandat de cea mai mai mare organizaţie ecologică de pe planetă, WWF.


Vezi aici GALERIE FOTO cu Dani în filmul Mihaelei.


Acesta este al şaselea film documentar al Mihaelei Rădulescu, după cele realizate în Irak, Afganistan, Tanzania şi în România pentru drepturile refugiaţilor, dar şi în Delta Dunării.

Cea de-a 19-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film DaKINO, care se încheie duminică, a fost dedicată filmelor cu temă ecologică şi prezentată sub genericul 'If you like movies, stay green'.

Selecţia din acest şi-a propus să aducă în atenţia cinefilului român problemele acute ale mediului, să încurajeze pro-acţiunea, atât a lumii artistice, cât şi a oamenilor obişnuiţi, să devină prima manifestare eco.

Un scop secundar al acestei iniţiative, declarat de Fundaţia DaKINO, a fost să încurajeze alte manifestări ale activismului din această zonă, având ca parteneri, în cadrul festivalului, organizaţii care activează în domeniu, precum Greenpeace sau Mai Mult Verde.


Vezi şi GALERIE FOTO cu Dani şi Mihaela în vizită


Citeşte şi:

Dani, actor la bustul gol în filmul Mihaelei Rădulescu!


Emisiune: ”Miss Romândria”, duminică, pe Antena 1

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1