Festivalul Cerbul de Aur este în agonie!

Ultima actualizare:

Potrivit site-ului oficial al festivalului, Comitetul Director al TVR a decis ca finalizarea discuţiilor privind bugetul pentru Festivalul Cerbul de Aur 2010 să se realizeze de către noul Consiliu de Administraţie, care însă nu există.

"Întrucât, în acest moment, Televiziunea Română funcţionează fără un Consiliu de Administraţie, discuţiile legate de organizarea Cerbului de Aur sunt blocate.

Comitetul Director a considerat că este de competenţa noului Consiliu de Administraţie să decidă dacă Cerbul de Aur 2010 se mai poate organiza în bune condiţii.

În aceste condiţii, conducerea televiziunii publice a decis să suspende înscrierile pentru concursul internaţional din cadrul festivalului, până la o dată ce va fi comunicată ulterior

Desfaşurat pentru prima dată în 1968, festivalul a impus de-a lungul timpului vedete care s-au bucurat de mare succes în ţară şi în străinătate.

"Cerbul de Aur” este un spectacol-concurs de interpretare ce urmăreşte promovarea talentelor din România şi de peste hotare.

Printre artiştii străini ce s-au aflat pe scena festivalului se numară: Diana Ross, Sheryl Crow, Waldo, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Familly, Simple Minds, etc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net