FC Timişoara a îmbrăcat tricourile campaniei "Let's Do It, Romania! "

Ultima actualizare:

Înainte de a începe partida cu Sportul Studenţesc, jucătorii FC Timişoara au arătat că susţin proiectul care îşi propune să cureţe ţara de gunoaie într-o singură zi.

Echipa bănăţenilor, condusă de Cosmin Contra, a salutat publicul purtând aceste tricouri, în semn de respect şi sprijin faţă de cauza în care cred mii de voluntari din ţară.Se pare că tricourile le-au purtat noroc alb-violeţilor, FC Timişoara a ieşit de pe teren învingătoare, cu scor final 2-1. De asemenea, suporterii echipei s-au arătat deschişi la campanie. Voluntarii le-au împărţit fluturaşi, iar ei au promis că vor veni la curăţenie.

"Let's Do It, Romania!" este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii în ceea ce priveşte gestiunea corectă a deşeurilor şi aplicarea legislaţiei de mediu. Proiectul îşi propune curăţarea arealelor naturale de pe teritoriul întregii ţări într-o singură zi, 25 septembrie, în derularea acestei acţiuni fiind cooptaţi un număr mare de voluntari, cetăţeni şi instituţii publice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net