Favoruri sexuale în locul amenzilor, de la „fetiţele” de pe centură pentru poliţişti

Peste 80 de persoane au fost înfăţişate, astăzi, instanţei Tribunalului Hunedoara într-un dosar voluminos de crimă organizată şi trafic de persoane. Unele dintre femeile acuzate de prostituţie au mărturisit că un şef de post a preferat să le „amendeze” pe prostituate în natură.

Sala mare a Tribunalului Hunedoara a fost în această dimineaţă arhiplină, la procesul în care peste 80 de persoane din zona Orăştiei (dintre care 28 de arestaţi), au fost trimise în judecată într-un dosar soluţionat de procurorii DIICOT. 

Viorica Bacrău, o adolescentă în vârstă de 18 ani, din Geoagiu, cercetată pentru prostituţie, a dezvăluit că unii dintre poliţişti au beneficiat de serviciile sexuale ale „lebedelor” din parcările situate pe şoseaua Deva – Orăştie.

Unul dintre cei menţionaţi ar fi fost Nicolae Spineanu, şeful de post din Romos.

„Domnul Spineanu are obiceiul să întreţină relaţii sexuale cu fetele care practică prostituţia. Pe unele le amendează, iar pe altele le obligă să întreţină relaţii sexuale cu el”, a declarat Viorica Bacrău zisă şi „Coana”.

„Nicolae Spineanu a negat acuzaţiile. Ele nu au fost dovedite. De altfel, este o practică obişnuită a celor certaţi cu legea să facă astfel de acuzaţii, cu rolul de a-i intimida şi a-i denigra pe cei care aplică legea”, a declarat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Funcţionar angajat de proxeneţi
Petru Bogdan Tiberiu, angajat al Primăriei Geoagiu, a fost reţinut în acest dosar, fiind acuzat că  a fost şoferul prostituatelor şi al proxeneţilor. „El se ocupa de transportul fetelor şi al „peştilor” cere le supravegheau”, a mai declarat adolescenta.

Colegii bărbatului, de la Primăria Geoagiu, spun că nu ştiau de activitatea angajatului de la Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul primăriei. „E la închisoare acum. Ceea ce făcea se întâmpla în afara orelor de program”, a declarat Radu Igna, viceprimarul oraşului Geoagiu.

Află ce au mai declarat prostituatele pe hunedoara.adevarul.ro.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1