Fanii timişoreni ţin chef la împlinirea a 15 ani de Commando Viola

Ultima actualizare:

    Fanii timişoreni din Peluza Sud
Fanii timişoreni din Peluza Sud

Suporterii „Poli” Timişoara vor sărbători aniversarea galeriei din care fac parte cu concerte şi fotbal. La evenimentele programate pe 17 şi 18 iulie vor participa şi membri ai galeriilor prietene, adică Rapid şi Borussia Mönchengladbach.

Citeşte AICI totul despre ce au pregătit fanii alb-violeţi!

Au trecut 15 ani de când microbiştii timişoreni din Peluza Sud a stadionului „Dan Păltinişanu” s-au reunit sub titulatura Commando Viola Ultra Curva Sud. Între timp lucrurile s-au schimbat, au apărut grupările, iar denumirea nu a mai fost folosită în mod oficial de suporteri. „Este un eveniment pe care nu putem să-l lăsăm să treacă neobservat, fie că mai există sau nu mai există Commando Viola. Ideea e că noi toţi am crescut în peluză sub această denumire, iar 15 ani e o cifră frumoasă. În esenţă noi rămânem Commando Viola, chiar dacă poate nu mai folosim denumirea”, a spus Ema Cernescu, unul dintre liderii Peluzei Sud.

Acesta este unul dintre organizatorii evenimentului care va avea loc la mijlocul lunii iulie, la o bază sportivă din cartierul timişorean Mehala. „N-am organizat până acum cine ştie ce evenimente, dar acum, când lumea a început să se adune din nou, ar fi păcat să nu facem ceva. Cred că lumea e dornică de serbări la un nivel ceva mai mic, dar mai cald, mai prietenos. Sunt festivaluri ale berii, ale vinului, unde vine tot oraşul. Vrem să facem ceva mai mic, dedicat tuturor suporterilor alb-violeţi”, a explicat suporterul alb-violet.

Cântă cu prietenii

Le eveniment vor fi prezenţi reprezentaţi ai galeriilor cu care timişorenii au relaţii de prietenie. „Şi-au anunţat prezenţa nemţii de la ‘Gladbach (n.r. Borussia Mönchengladbach), şi un grup de rapidişti, va fi organizat şi un turneu de minifotbal, va fi un concert, se va bea bere, se va socializa”, a explicat Ema Cernescu.

Acesta este solistul trupei Noi din Banat, formată din suporteri ai echipei şi care cântă aproape exclusiv despre Poli. „Vrem să lansăm două piese noi. Una despre prietenia cu rapidiştii, care 100% se va cânta la acest eveniment, împreună cu Bob de la Official Hooligans, de la Rapid. Mai avem o piesă despre relaţia bună pe care o avem cu cei de la ‘Gladbach. Este o melodie cu versuri în română şi în germană şi probabil nu o vom cânta acum, pentru că nu mai avem timp de repetiţii, s-o punem la punct. Cu siguranţă va fi auzită la următorul concert”, a declarat fanul bănăţean, care doreşte ca această aniversare să se transfeorme într-un eveniment anual care să nu fie axat strict pe fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net