Fă sport la tine acasă!

Citeste tot despre: 

Îţi place să faci sport dar nu mai ai bani să plăteşti un abonament la o sală de forţă? Nu te îngrijora! Poţi face mişcare chiar la tine acasă.

Uite de ce trebuie să ţii cont atunci când îţi amenajezi propria sală de fitness.

Măsoară spaţiul din cameră

Gândeşte-te dacă ai suficient spaţiu unde să aşezi aparatele, pentru că echipamentul de fitness este voluminos. Asigură-te că ai loc suficient pentru poziţionarea lui şi pentru exerciţiile efectuate la sol.

Înainte de a cumpăra,informează-te

 Înainte de a cumpăra un aparat, interesează-te dacă este potrivit pentru exerciţiile pe care vrei să le faci. Apoi, calculează şi raportul dintre calitate-preţ.

Nu te lăsa păcălit de ofertele de preţuri foarte scăzute sau de aparatele minune care sunt promovate la televizor. De cele mai multe ori, acestea te vor dezamăgi.


Cumpără doar aparatele de care ai nevoie

Pentru început, este bine să ai în casă strictul necesar pentru exerciţiile pe care le faci zilnic. De exemplu, dacă vrei să-ţi lucrezi muşchii picioarelor, cumpără o bicicletă medicinală de care să te poţi folosi la capacitate maximă.

Evită aparatele complicate şi cu multe funcţii pe care, poate, nu le vei folosi niciodată.

Aranjează pas cu pas

Nu începe din start cu sume uriaşe investite în sala ta de forţă. Cel mai bine este să începi cu echipamentul de bază: greutăţi, mingi de stabilitate, o saltea, o coardă, o bicicletă sau un stepper.

În timp, nevoile tale se vor diversifica, şi abia atunci te poţi gândi la aparatură mai complicată.

Ascultă muzică antrenantă

În timp ce faci exerciţiile, ascultă muzică antrenantă, care te va motiva să te mişti în acelaşi ritm. Evită să priveşti la televizor pentru că îţi vei pierde concentrarea.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1