«Zilele Mândriei Gay» din Madrid, paradisul hoţilor români

Ultima actualizare:

Cartierul Chueca, din Madrid, devine în fiecare an, între 29 iunie şi 4 iulie, epicentrul festivalului "Orgullo Gay", una din cele mai mari şi mai cunoscute "sărbători" în lumea homosexualilor şi lesbienelor din toată lumea.

Însă, pe lângă gay, cartierul mai "găzduieşte" în aceste zile şi o mulţime de hoţi de buzunare, majoritatea români, scrie cotidianul ABC. "Infractorii trag în această zonă din centrul capitalei ca muştele la miere.

De aceea, Poliţia Municipală şi Poliţia Naţională au realizat împreună un plan de acţiune pentru evitarea valului de furturi, căruia îi cad, an de an, homosexualii din Madrid".

«Armate de hoţi vin din România la Madrid la festivalul Orgullo Gay»

«Cu multă uşurinţă, circa 200 de hoţi de buzunare se amestecă în mulţime, printre zecile de mii de participanţi la aceste manifestări, una din cele mai numeroase care are loc în Madrid», au declarat surse din Poliţie pentru cotidianul citat.

Aceleaşi surse au dezvăluit că, anii trecuţi, aceşti hoţi «se deplasau din România până în Madrid, pentru a-şi face propria 'vacanţă' aici». O "armată de hoţi de buzunare", în care se află, deopotrivă, minori şi adulţi.

Modul de operare este «similar celui dintr-o fabrică».

«Formează grupuri, alcătuite din şase, şapte persoane. Unul fură şi, imediat, îi pasează prada altuia. Acesta o dă mai departe, din om în om, până reuşesc să 'ameţească' victima, chiar dacă aceasta îşi dă seama că a fost jefuită. Ulterior, bunurile furate se strâng într-un ghiozdan», au explicat poliţiştii.

CITEŞTE ÎNTREG ARTICOLUL AICI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net