Cum și-a păstrat Van Damme mușchii ca în tinerețe. Actorul evită aceste două alimente

Ultima actualizare:

    Cel mai mult trage de fiare
Cel mai mult trage de fiare

Erou al filmelor de acţiune, Jean-Claude Van Damme este la fel de musculos ca în tinereţe. Starul este într-o formă fizică de invidiat, chiar dacă anii au trecut şi peste el.

Face forţă în mod regulat în sala de gimnastică din casa sa din Los Angeles şi este foarte atent la ce mănâncă. Jean-Claude Van Damme (61 de ani) a arătat recent fanilor ce exerciţii fizice face pentru fiecare parte a corpului prin intermediul unei reţele sociale.

De când a început carantina cauzată de virusul COVID-19, actorul de origine belgiană a început să înregistreze video exerciţiile pe care le face la sala de gimnstică. El speră ca, astfel, să-şi motiveze fanii să se menţină activi şi sănătoşi. Van Damme îi sfătuieşte pe urmăritori să consulte medicul înainte de a începe să facă exerciţiile pe care le face el.

Cel mai mult, muşchii lui de invidiat se datorează ridicării de greutăţi. Celor care nu au greutăţi, actorul le sugerează să ridice mese, scaune sau sticle cu apă, dacă vor să-şi facă muşchi ca ai lui.


    A devenit celebru datorită șpagatului pe scaune
A devenit celebru datorită șpagatului pe scaune

Dieta lui Van Damme

Actorul face de asemenea exerciţii care îl ajută să-şi păstreze o postură corporală corectă şi o bună flexibilitate. El evită să mănânce carne şi albuş de ou. Mănâncă de 6-7 ori pe zi, în cantităţi mici, şi bea apă suficientă.

Van Damme a fost însurat de nu mai puţin de cinci ori cu patru femei diferite. În prezent, el e căsătorit cu Gladys Portugués (64 de ani). S-au recăsătorit în 1999, după ce au divorţat în 1992, după un mariaj de 5 ani, plin de năbădăi. El a mai fost însurat cu Maria Rodriguez, între 1980-1984, Cynthia Derderian, între 1985-1986, şi Darcy LaPier, între 1994-1997. Cu Gladys are doi copii, pe Kristopher, de 34 de ani, şi Bianca Brigitte, de 31 de ani. Van Damme are o avere estimată la 40 milioane de dolari. 

Citește și:

EXCLUSIV "Van Damme e un om haios, nu are figuri". Joseph Hadad, detalii despre revederea cu actorul, după 16 ani

Jean-Claude van Damme își dezvăluie secretele tinereții la cei 60 de ani ai săi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net