Vreţi o mărire de sâni de 24 de ore ? Acum se poate!

fata cu impanturi.jpg

fata cu impanturi
Mărirea sânilor nu durează decât 24 de ore
Citeste tot despre: 

O nouă tehnică provenită din SUA va permite mărirea volumului sânilor pe parcursul a 24 de pre, potrivit New York Times. Creşterea mamară efemeră a fost inventată de chirurgul Norman M. Rowe.

Doctorul Norman M. Rowe propune femeilor care îşi doresc impanturi mamare o soluţie efemeră care constă în testarea efectului de piept mai mare. Este vorba de un subterfugiu care permite să se obţină sâni mai mari timp de 24 de ore. Iluzia este creată cu ajutorul unei injecţii saline care duce la mărirea volumului sânilor.

Este cel mai bun mod de a testa efectul sânilor mai mari înainte de a ajunge la bisturiu. Serul fiziologic care este introdus este eliminat pe parcursul unei zilei. Dar, atenţie, metoda este respinsă de alţi medici, pe motiv că nu a fost supusă la teste ştiinţifice. Costul creşterii efemere a sânului se ridică la 3.500 de dolari (11.720 lei).

O creştere definitivă costă 4.000 de dolari (13.392 lei).

Pentru a justifica scopul noii metode, chirurgul Norman M. Rowe explică : ”Putem să facem fotografii şi să le punem pe calculator ca să nu se ajungă la false speranţe. Dacă pacientele nu sunt sigure că vor implanturi, injectarea unei soluţii saline în sân pentru creşterea acestuia pe parcursul a 24 de ore le va permite să se hotărască dacă le vor sau nu ”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1