Vrea 1,5 milioane $ că a primit un singur şerveţel la masă

Ultima actualizare:

    Americanul Webster Lucas
Americanul Webster Lucas

Ce-i trebuie porcului? Tichie cu mărgăritar! Webster Lucas cere daune de 1,5 milioane de dolari de la un fast-food McDonald’s, pentru că a primit doar un şerveţel la comandă.

O masă liniştită în oraş s-a transformat în cel mai negru coşmar pentru Webster Lucas din Pacoima, California (SUA). Afro-americanul de 59 de ani nici nu mai poate munci, din cauza stresului provocat de un chelner de la un restaurant McDonald's din oraş.

Chelnerul care i-a adus meniul zilei l-a jignit şi l-a tratat foarte urât

Americanul Webster Lucas
Americanul Webster Lucas

Bărbatul aştepta nerăbdător o porţie de aripioare cu cartofi prăjiţi. Nu şi-a putut crede ochilor când a văzut la comandă doar un singur şerveţel.

Foc şi pară, Webster Lucas s-a dus fulger la managerul localului şi i-a cerut mai multe şerveţele. „Mi-a trântit în faţă că oamenii ca mine nu merită nimic. Trebuia să mă duc să mănânc la Jack-in-the-Box (lanţ de fast-food-uri, n.r.), pentru că m-am dus ca să mănânc", a povestit el.

Lucas n-are de gând să lase lucrurile aşa şi a dat în judecată localul. El vrea 1,5 milioane de dolari (circa 4,9 milioane de lei) despăgubiri pentru că l-au stresat emoţional şi a fost tratat foarte urât.

simeon stalpnicul png

Stella Liebeck din New Mexico (SUA), a dat McDonald's în judecată şi a câştigat în 2012, pentru un incident care a avut în anul 1992. Totul a pornit de la cafeaua care i-a fost răsturnată în poală femeii, pe atunci de 79 de ani. Bătrâna a suferit arsuri de gradul III şi a slăbit 9 kilograme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net