VIDEO Sperma, soluţia pentru un ten perfect? Vedetele de la Hollywood, înnebunite după tratament

Ultima actualizare:

    Stella Ralfini spune că a descoperit tratamentul în India
Stella Ralfini spune că a descoperit tratamentul în India

Vedetela au lansat trenduri ciudate când vine vorba de tratamentele faciale, de la vampirism, practicat şi de Cătălin Botezatu, la placentă de oaie. Însă metoda de înfrumuseţare folosită de o bunică din Londra le întrece pe toate.

În vârstă de 67 de ani, Stella Ralfini susţine că secretul tinereţei veşnice e sperma.Într-un clip de pe Youtube, femeia explică tot ce trebuie făcut pentur un ten perfect.

"Ai nevoie de un iubit. Dacă nu ai, ştii ce e de făcut. La zece zile sau două săptămâni, trebuie să vă distraţi împreună. Când sesiunea de făcut dragoste s-a terminat, trebuie să iei nişte spermă, o pui pe faţă, o laşi 15 minute şi apoi te speli", a spus Stella.

Însă e a subliniat că bărbatul de la care iei spermă trebuie să fie sănătos şi să aibă o alimentaţie corespunzătoare. Ea a dezvăluit că a preluat acest ritual ciudat după o călătorie în India.

"Am cunoscut o femeie incredibil de frumoasă. Mi-a spus că avea aproape 70 de ani, dar arăta mult mai tânără. Pielea ei era netedă ca mătasea. A trebuit să îi aflu secretul. Mi-a spus că foloseşte o mască din sperma soţului ei, o metodă folosită de întregi generaţii din familia ei", a povestit Stella.

Mai mult, femeia susţine că sperma e cea mai sănătoasă terapie din lume, întrucât conţine minerale şi proteine care încetinesc procesul de îmbătrânire. 

Heather Locklear e adepta acestui tratament

Se pare însă că teoria Stellei nu e chiar deplasată . Şi actriţa Heather Locklear a recunoscut că foloseşte spermă pentru ten, iar tot mai mulţi dermatologi din New York oferă tratamente cu spermă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea png
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net