VIDEO Şocant! Momentul în care un pedofil îşi duce victima într-o cameră de hotel

Ultima actualizare:

    Bărbatul şi-a luat în braţe şi a sărutat-o pe fata de 13 ani la recepţia hoteluluiFoto: BBC2
Bărbatul şi-a luat în braţe şi a sărutat-o pe fata de 13 ani la recepţia hoteluluiFoto: BBC2

Un videoclip şocant, în care un pedofil duce o fetiţă de 13 ani într-o cameră de hotel, a fost dat publicităţii. El face parte dintr-o anchetă din Marea Britanie care a dus la condamnarea a cinci bărbaţi.

Fata, care fugise de acasă, a fost luată de pe străzi de alţi trei bărbaţi, care au trecut-o de la unul la altul, conform mirror.co.uk. În imaginile din clip, cel de-al patrulea bărbat o sărută şi o ia în braţe la recepţia unui hotel, înainte ca cei doi să urce în cameră. 

La câteva minute după ce imaginile au fost surprinse, bărbatul de 26 de ani, Shakeal Rhaman, a violat-o pe fată. Apoi, în aceeaşi cameră, a venit un alt bărbat, Mohahammed Shapal, 22 de ani. 

Luna trecută, cinci bărbaţi au primit o condamnare de peste 27 de ani, după ce au fost arestaţi după chinul la care au supus-o pe fată timp de o săptămână. Însă detaliile oribile ies de abia acum la iveală.

Unul dintre poliţiştii care au vorbit cu fata a povestit că bărbaţii i-au băgat în cap că ei o iubesc cu adevărat. 

"Noi ştim că ea e o victimă, dar ea nu ştie asta. Victimele ca ea au impresia că se simt bine şi că sunt ca oamenii mari. Ea i-a protejat pe bărbaţi în timpul interviurilor", a povestit Matt Fenwick, care a dezvăluit că fata a insistat că nu s-a culcat cu niciunul dintre pedofili.

În urma insistenţelor poliţiei, fata, căruia i se spune Marta, a povestit că a fost luată de pe străzi de un taximetrist. El a violat-o de patru ori, iar apoi a dus-o unui alt bărbat, care i-a spus că îşi doreşte ca ea să fie iubita lui. A ajuns la un al treilea individ, Shaz, care a violat-o. După, a ajuns la cei doi bărbaţi din hotel, care au violat-o la rândul lor.  

Rehman a primit 12 ani pentru viol şi trafic de fiinţe umane, iar Shapal a primit patru ani pentru sex cu un minor. Ceilalţi trei au primit cinci, patru şi trei ani pentru sex cu minori şi trafic de fiinţe umane.

Cazul fetei va fi prezentat în Marea Britanie, în cadrul unui documentar realizat de postul public BBC2.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net