VIDEO Imagini şocante cu victimele atacului chimic de la Damasc, difuzate de CNN

Postul de televiziune CNN a difuzat sâmbătă înregistrări video cu persoane care prezentau convulsii sau copii morţi, care ar fi victime ale atacurilor chimice din 21 august din Siria şi care au fost arătate congresmenilor americani.

Imaginile provenind din 13 înregistrări video şi prezentate în exclusivitate de CNN, care nu garantează autenticitatea lor din surse independente, prezintă şiruri de cadavre de copii şi adulţi într-o încăpere.

Altele înfăţişează un bărbat care are convulsii, un altul care încearcă să-şi readucă la viaţă copilul, altul care îl spală pe faţă pe un micuţ, în timp ce pe fundal se aud strigăte.

Aceste imagini au fost prezentate unui grup mic de senatori de către administraţia Obama, care a afirmat în faţa Comisiei pentru Serviciile de informaţii din Senat că prezintă scene surprinse după atacurile chimice din 21 august, afirmă CNN.

Oficialii din cadrul administraţiei au declarat că au numeroase motive să creadă că aceste imagini sunt autentice, potrivit CNN. Multe dintre aceste înregistrări video au fost deja difuzate pe Internet, afirmă CNN, dar par să fie în prezent autentificate de oficiali din cadrul serviciilor de informaţii.

Administraţia Barack Obama încearcă să-i convingă pe congresmeni de legitimitatea unei intervenţii militare în Siria.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1