Vă vine să credeţi? Copilul ăsta are 23 de ani

CLIIMA20120305_0052_1.jpg

Mohammed este considerat de colegi un cameraman extrem de talentat
Citeste tot despre: 

Un băiat de 23 de ani simte pe pielea lui visul oricărei femei. El arată cu 11 ani mai tânăr.

Unui palestinian de 23 de ani i se cere buletinul pentru verificări ori de câte ori îşi conduce maşina sau vrea să intre într-o discotecă. Acesta s-a oprit din creştere la vârsta de 12 ani din cauza unei instabilităţi hormonale şi arată ca un elev de clasa a şaptea.

Tânărul se numeşte Mohammed Farouk Abul-Hassan şi s-a născut în 1988 în Dubai. Momentan lucrează la un post de televiziune din oraşul natal şi încearcă diverse tratamente pentru "a mai adăuga" câţiva ani înfăţişării sale.


"Din păcate, nici vocea nu mă ajută. A rămas aceeaşi ca atunci când aveam 12 ani. De aceea, sunt des luat peste picior de colegi, care mă strigă «Puştiul»".

El nu poate scăpa nici de paznicii cluburilor unde se duce la sfârşitul săptămânii să se distreze. Aceştia îi cer mereu buletinul şi, după ce-l văd sună la poliţie crezând că au constatat un fals. Mohammed nu a avut, până acum, nici o prietenă, deşi şi-ar dori enorm să iubească "o fată frumoasă, înţelegătoare şi fără prejudecăţi".

Click!spune

Instabilitatea hormonală se produce când cantitatea de testosteron din organism este scăzută. Producţia de spermă este dependentă de cantitatea de testosteron.


Loading...