Un minor rom a fost schingiuit în Franţa după ce a fost prins la furat

Ultima actualizare:

    Copilul a fost bătut crunt după ce a fost prins la furat (foto:arhivă)
Copilul a fost bătut crunt după ce a fost prins la furat (foto:arhivă)

Bătut și schingiuit după ce a fost prins la furat! Un adolescent de 16 ani se zbate între viaţa şi moarte după ce aproximativ 12 persoane l-au sechestrat într-o pivniță și l-au lovit cu brutalitate. El este suspectat că ar fi spart un apartament al unuia dintre agresori, scrie Mediafax.

Tânărul a fost găsit de poliție inconștient într-un cărucior de supermarket abandonat.  Grav rănit, minorul a fost internat la Spitalul Lariboisière de la Paris, unde se afla într-o stare critic ieri.

El trăia împreună cu familia și alți membri ai minorității într-o casă abandonată din vecinătatea Drumului Național 1 care traversează orașul Pierrefitte-sur-Seine.

Ion Vardu, cetățean român, vecin cu romii care se instalaseră în casa abandonată, a explicat agenției France Presse că, după atacul în care tânărul a fost grav rănit, toți cei circa 200 de romi originari din România au părăsit imobilul imediat.

Președintele consiliului local a denunțat acest „atac odios” și a afirmat că „Republica Franceză trebuie să asigure protecția tuturor locuitorilor săi indiferent de originea lor". ONG-urile active în domeniul protecției romilor afirmă că atacurile împotriva acestei minorități sporesc în număr și în gravitate în Franța.

image
image
image
image
image
image
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net