Tigrul de la zoo a decis: Trump iese preşedinte

Ultima actualizare:
Donald Trump şi-a dat masca  jos după ce a votat sâmbătă
Donald Trump şi-a dat masca jos după ce a votat sâmbătă

Cursa pentru Casa Albă a intrat pe ultima sută de metri! La 3 noiembrie au loc alegerile pentru Casa Albă, dar, până ieri, peste 42 de milioane de americani au votat deja prin corespondenţă. Sondajele îl dau favorit pe Joe Biden, iar animalele de la zoo pe Donald Trump.

Până ieri, peste 42 de milioane de americani au votat anticipat, prin corespondenţă, făcând cozi interminabile la secţiile de votare din mai multe state americane. După ce săptămâna trecută, democratul Joe Biden (77 de ani) şi republicanul Donald Trump (74 de ani) s-au înfruntat şi s-au acuzat reciproc de corupţie şi trafic de influenţă, milioane de americani au ieşit să voteze. Statisticienii estimează o prezenţă fără precedent la urne în acest tur de scrutin. Dacă democraţii se bazează pe votul prin corespondenţă, republicanii ştiu că în ziua alegerilor (3 noiembrie), susţinătorii lor vor fi mai numeroşi. Şi pentru că lucrurile sunt extrem de încâlcite, îngrijitorii de la grădina Zoo Roiev Rucei, din Krasnoiarsk, l-au provocat pe tigrul bengalez Khan, de 9 ani, să dea un verdict în cursa pentru Casa Albă. 

I-au dat doi pepeni cu chipurile celor doi candidaţi şi l-au pus să aleagă câştigătorul. Privirea tigrului a rămas fixată preţ de câteva minute pe pepenele Trump şi mulţi au văzut în asta un semn că el va câştiga. Trump l-a acuzat pe Biden de fapte de corupţie care îl implică pe fiul lui, Hunter. Pe lista ţărilor cu care acesta din urmă ar fi avut afaceri obscure ar fi Rusia, Ucraina şi România. 

Democratul Joe Biden promite vaccinuri COVID-19 gratuite pentru toţi americanii
Democratul Joe Biden promite vaccinuri COVID-19 gratuite pentru toţi americanii

Pronosticul contrazice toate sondajele

Biden, care e favorit în sondaje, l-a acuzat pe Trump că ar avea interese şi conturi ascunse în China şi că ar fi susţinut de Rusia în campania electorală. 

Donald Trump a votat sâmbătă la Biblioteca din Palm Beach, Florida, şi la ieşirea din secţie a renunţat la masca de pe faţă, provocator parcă faţă de Biden care l-a acuzat că nu a administrat corespunzător criza COVID-19. 

Conform declaraţiilor, ambii candidaţi au promis că vaccinul COVID-19 va fi distribuit gratuit tuturor celor 328,2 milioane de americani încă de la începutul lui 2021. SUA sunt cel mai grav afectate de pandemie, înregistrând 8,9 milioane de infectări şi peste 230.000 de decese.


    Democratul Joe Biden promite vaccinuri COVID-19 gratuite pentru toţi americaniiFoto: Getty Images
Democratul Joe Biden promite vaccinuri COVID-19 gratuite pentru toţi americaniiFoto: Getty Images
image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net