Tigrul de la zoo a decis: Trump iese preşedinte

front_24_foto_mare_mare_copy.jpg

Tigrul bengalez şi-a exprimat opţiunea politică arătând cu privirea către candidatul republican
Foto: Getty Images

Cursa pentru Casa Albă a intrat pe ultima sută de metri! La 3 noiembrie au loc alegerile pentru Casa Albă, dar, până ieri, peste 42 de milioane de americani au votat deja prin corespondenţă. Sondajele îl dau favorit pe Joe Biden, iar animalele de la zoo pe Donald Trump.

Până ieri, peste 42 de milioane de americani au votat anticipat, prin corespondenţă, făcând cozi interminabile la secţiile de votare din mai multe state americane. După ce săptămâna trecută, democratul Joe Biden (77 de ani) şi republicanul Donald Trump (74 de ani) s-au înfruntat şi s-au acuzat reciproc de corupţie şi trafic de influenţă, milioane de americani au ieşit să voteze. 
Statisticienii estimează o prezenţă fără precedent la urne în acest tur de scrutin. 
Dacă democraţii se bazează pe votul prin corespondenţă, republicanii ştiu că în ziua alegerilor (3 noiembrie), susţinătorii lor vor fi mai numeroşi. 
Şi pentru că lucrurile sunt extrem de încâlcite, îngrijitorii de la grădina Zoo Roiev Rucei, din Krasnoiarsk, l-au provocat pe tigrul bengalez Khan, de 9 ani, să dea un verdict în cursa pentru Casa Albă. 

front_24_donald_trump_fara_masca_copy.jpg

Donald Trump şi-a dat masca jos după ce a votat sâmbătă
Foto: Getty Images

I-au dat doi pepeni cu chipurile celor doi candidaţi şi l-au pus să aleagă câştigătorul. 
Privirea tigrului a rămas fixată preţ de câteva minute pe pepenele Trump şi mulţi au văzut în asta un semn că el va câştiga. 
Trump l-a acuzat pe Biden de fapte de corupţie care îl implică pe fiul lui, Hunter. 
Pe lista ţărilor cu care acesta din urmă ar fi avut afaceri obscure ar fi Rusia, Ucraina şi România. 

Pronosticul contrazice toate sondajele

Biden, care e favorit în sondaje, l-a acuzat pe Trump că ar avea interese şi conturi ascunse în China şi că ar fi susţinut de Rusia în campania electorală. 

Donald Trump a votat sâmbătă la Biblioteca din Palm Beach, Florida, şi la ieşirea din secţie a renunţat la masca de pe faţă, provocator parcă faţă de Biden care l-a acuzat că nu a administrat corespunzător criza COVID-19. 

front_24_joe_biden_copy.jpg

Democratul Joe Biden promite vaccinuri COVID-19 gratuite pentru toţi americanii
Foto: Getty Images

Conform declaraţiilor, ambii candidaţi au promis că vaccinul COVID-19 va fi distribuit gratuit tuturor celor 328,2 milioane de americani încă de la începutul lui 2021. 
SUA sunt cel mai grav afectate de pandemie, înregistrând 8,9 milioane de infectări şi peste 230.000 de decese.
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1