Teoria conspiraţiei: Steve Jobs era deja mort în momentul lansării iPhone 4S

Ultima actualizare:

Apple trebuia să informeze poliţia de moartea lui Jobs, înainte de a face public anunţul. În schimb, poliţia a aflat de moartea acestuia atunci când compania a emis comunicatul oficial de presă.

Motivele secretului sunt evidente dacă luăm în calcul că acţiunile Apple au căzut dramatic în momentul aflării veşti morţii lui Steve Jobs, scrie DeceNews.

De altfel, un oficial Apple a fost săptămâna aceasta să discute cu poliţia locală pentru a le face conoscut faptul că Steve este foarte grav bolnav şi ar putea muri oricând. Astfel, autorităţile au întocmit un plan de securitate a locului pe care să-l pună în aplicare în momentul morţii lui Steve.

Şi cu toate că exista acest plan de securitate stabilit între poliţie şi reprezentanţii Apple, autorităţile au aflat cu o întărziere considerabilă decesul acestuia. Acest lucru a dus la naşterea unor speculaţii potrivit cărora Steve Jobs era deja mort în momentul lansării iPhone 4S.

Deşi puteau specula foarte bine momentul emoţional şi să spună că această prezentare este ultima dorinţă a lui Steve Jobs, sau chiar mai spectaculos să anunţe decesul chiar la începutul prezentării, cei de la Apple au gândit economic, scrie presa internaţională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net