Soţiile o plătesc să facă sex cu bărbaţii lor! Cum a ajuns o femeie să aibă acest «job» neobişnuit

Viaţa sexuală cu partenerul nu mai este la fel de interesantă şi simţi că pasiunea a „părăsit" dormitorul vostru? Charlie Rose, o terapeută din Exeter (sudul Angliei) s-a gândit la o soluţie inedită pentru rezolvarea acestei probleme.

Potrivit meseriei sale, Charlie ar trebui să ofere cuplurilor consiliere în problemele sexuale, însă aceasta mărturiseşte că se întâmplă ca uneori să mai depăşească bariera şi să întreţină relaţii sexuale cu clienţii săi.

Femeia a mărturisit că de cele mai multe ori a fost rugată chiar de soţiile bărbaţilor să întreţină relaţii sexuale cu aceştia.

Sex-terapeuta, aşa cum este numită în presa din Marea Britanie, acceptă să facă sex cu clienţii săi chiar în faţa soţiilor contra sumei de 200 de lire.

"Chiar vreau să ajut cuplurile să aibă o viaţă sexuală picantă. Multe dintre ele au mariaje fericite, dar pasiunea a dispărut. Când un cuplu ajunge la mine le ofer o băutură şi apoi încep să vorbesc cu ei. Îi fac să se deschidă în faţa mea şi să vorbească despre problemele pe care le au în viaţa sexulă într-un mod în care să nu se critice. Am realizat că cele mai multe probleme pornesc de la lipsa de comunicare", spune Charlie Rose.

"După o jumătate de oră îi duc în dormitor unde se dezbracă şi fac baie împreună. Cuplul se întinde pe pat şi începe să facă sex în timp ce eu mă uit. În trecut făceam sex cu soţii, în faţa soţiilor şi chiar făceam demonstraţii de sex oral, atât femeilor, cât şi bărbaţilor, doar dacă mă rugau", explică ea.

Vedeţi fotografii cu Charlie Rose aici!


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1