Şocant! Mobilele sună în avionul dispărut

Ultima actualizare:

    foto Reuters
foto Reuters

Mister fără precendent! Telefoanele mobile ale echipajului şi pasagerilor de la bordul Boeingului 777 care a dispărut fără urmă în urmă cu 5 zile încă sună! Ar putea însemna că sunt undeva pe uscat.

Căutări disperate pentru a da de urma celor 239 de oameni care se aflau în avionul care zbura de la Kuala Lumpur la Beijing, dispărut de pe radare sâmbătă dimineaţă! În timp ce echipaje din 10 ţări scotocesc intens pe o rază de 160 de kilometri în jurul locului unde a fost pierdut contactul cu Boeingul, mobilele pasagerilor sunt active în mod misterios. Un oficial de la Malaysia Airlines a confirmat că propria companie a încercat să ia legătura cu membrii echipajului şi celularele lor sună.

Se confirmă cele spuse de 19 familii ale pasagerilor care susţin că au văzut active mobilele celor dragi pe reţeaua de socializare QQ. Însă nimeni nu răspunde... Se alimentează totuşi speranţa că ar fi pe uscat. Prin construcţie, un Boeing prăbuşit pluteşte pe mare. Dar ar fi fost depistat până acum. Interpol nu crede că a fost atac terorist, fiindcă unul dintre pasagerii cu paşaport furat era un iranian de 19 ani în căutare de azil.

Nu avea legături cu terorismul. Nu mai stau în picioare nici ipotezele că accidentul a fost cauzat de un fenomen meteorologic sau de sinuciderea pilotului. În aceste cazuri avionul s-ar fi dezintegrat sau s-ar fi prăbuşit în mare, iar telefoanele de la bord ar fi fost "moarte"...

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net