Și-a înfipt 2500 de ace în spate de dragul taurilor

Fanny Pachon.jpg

Fanny Pachon corida taur ace
Fanny Pachon luptă de ani de zile pentru interzicerea coridelor
Foto: Europics

Fanny Pachon, o femeie în vârstă de 35 de ani, din Columbia, a recurs la un gest extreme, în semn de solidaritate cu taurii folosiți la sângeroasele coride.

Femeia, o militantă pentru drepturile taurilor, a îndurat să fie înțepată pe spate de nu mai puțin de 2500 de ace, din dorința ei de a atrage atenția oamenilor asupra suferinței prin care trec aceste animale folosite la coridă. În plus, ea i-a provocat pe matadori să-i urmeze exemplul. "Dacă sunteți așa de curajoși, vă provoc să simțiți ceea ce experimentează taurii", le-a transmis ea.

Fanny Pachon consider că acest sport este barbar și crud și vrea să fie interzis în țara sa natală, Columbia. Pe lângă ședința de acupunctură simbolică, femeia și-a tatuat pe brațul drept imaginea unui taur însângerat. "Eu și colegii mei încercăm de ani de zile să obținem vizibilitate pentru campania împotriva coridelor, dar a fost în zadar. Ne dăm seama că trebuie să facem ceva deosebit, căci urmează două evenimente importante în calendarul coridelor", a mai declarat ea.

Presa din Columbia susține că Fanny Pachon a stabilit un nou record, ultima oară fiind înfipte într-un om doar 2009 ace. "Nu mă interesează să dobor niciun record, mă interesează doar să ajut aceste animale", a mai spus activista.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1