Raed Arafat este noul ministru al Sănătăţii

Ultima actualizare:

Vasile Cepoi a acceptat propunerea premierului Victor Ponta de a prelua funcţia de consilier de stat al primului ministru pe probleme de Sănătate.

Raed Arafat s-a născut la 24 mai 1964, la Damasc. În anul 1981 soseşte la studii în România. Avea 16 ani şi jumătate. După terminarea facultăţii îşi depune actele pentru a pleca la specializare în Franţa, însă atunci a izbucnit Revoluţia şi a rămas în ţară. Peste câţiva ani va înfiinţa primul serviciu de urgenţă SMURD.

Primul an în România l-a petrecut la Piteşti unde studiază limba română. Ulterior, urmează cursurile Facultăţii de Medicină din Cluj-Napoca. În timpul facultăţii îl cunoaşte pe profesorul Kaufmann care îi devine mentor. În aceeaşi perioadă, este acceptat într-o echipă de urgenţă care era specializată în intervenţii de chirurgie vasculară. După facultate, se specializează la Târgu Mureş şi la Cluj-Napoca în anestezie terapie intensivă (ATI).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net