Prinţul Harry, pilot militar în zona fierbinte a Afganistanului

Ultima actualizare:

    Locotentul Harry Wales
Locotentul Harry Wales

Printul Harry a ajuns la Camp Bastion, în provincia Helmand din sudul Afganistanului, începând serviciul său militar de patru luni, ca un pilot de elicopter Apache, în cadrul Ministerului Apărării din Marea Britanie.

Cunoscut sub numele de Căpitanul Țara Galilor în armată, prinţul Harry va lucra la Grupului Comun de Aviaţie (JAG), care oferă sprijin Forţei Internaţională de Asistenţă de Securitate (ISAF), precum și forţele afgane care operează în zona Comandamentului Regional (Sud-Vest), relatează Adevărul.

Cantonat la Bastion, cea mai mare bază militară din coaliţie prezentă în Afganistan, escadrila sa va efectua operaţiuni de supraveghere, descurajare și, atunci când este necesar, atacuri de luptă, precum și escortă pentru alte aeronave, în conformitate cu MOD.

Căpitanul Țara Galilor calificat ca şi co-pilot, în luna februarie a acestui an, face parte din 3 Regimentul Army Air Corps, o parte din Brigada 16 Air Assault, pentru a acumula mai multă experienţă de zbor și a putea să opereze exerciţii pe aeronave.

MOD a declarat că prezenţa lui Harry a fost planificată îndelung, iar ameninţările la adresa lui şi a celor din jur au fost bine evaluate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net