Politician bătrân şi neliniştit! La 83 de ani a fost arestat pentru prostituţie - VIDEO

Ultima actualizare:

Ben Clifford Dawson, din statul american Iowa, nu i-a cerut bani femeii pentru serviciile sexuale prestate, dimpotrivă era dispus să-i ofere, cel puţin aşa susţine victima, Melissa Drew.

Mai exact, victima susţine că bărbatul s-a oferit să-i facă sex oral pentru a o ierta de o parte din datoria pe care o avea la el.

În urma plângerii făcute de Melissa Drew, bărbatul a fost arestat, fiind acuzat de prostituţie şi agresiune sexuală. Dawson, care candidează pentru un post de consilier local în oraşul Centerville, a fost eliberat pentru o cauţiune de 2.000 de dolari.

Dawson negat toate acuzaţiile şi susţine că femeia a făcut această plângere pentru a încerca să scape de datoria de aproximativ 7.500 de dolari. El a declarat că soţia sa i-a împrumutat bani Melissei, în mai multe rânduri. El susţine că atunci când a refuzat să-i mai dea bani, Melissa a făcut plângere la poliţie.

„Nu am atins-o niciodată. Sunt dispus să mă supun testului poligraf, dacă şi ea acceptă să facă testul. Cred că a făcut lucrul acesta pentru a încerca să scape de de datorie. Sunt unul dintre cei mai respectaţi oameni din această comunitate, am luptat în două războaie şi nu am făcut niciodată niciun rău nimănui. Mă dezgustă faptul că mi s-a întâmplat acest lucru la vârsta de 83 de ani”, a declarat Ben Dawson, pentru postul de televiziune local KTVO (video jos).

Bărbatul a ţinut să-i liniştească pe susţinătorii săi, nu are dă gând să se retragă din cursa electorală şi îşi doreşte mai mult ca oricând să fie ales în consiliul local.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net