Parisul, ales cel mai frumos oraş din 2019

O comisie formată din 1.000 de experți în turism, agenți din domeniu și consultanți din peste 100 de țări au participat la studiul realizat de FlightNetwork.com pentru a desemna cel mai frumos oraș din lume.

S-a ținut cont de atracțiile turistice, de numărul de vizitatori, de bagajul cultural și istoric, de nivelul de ospitalitate al localnicilor și curățenia stradală. Un element important l-a constituit raportul preț calitate în materie de cazare și transportul public.

În mod surprinzător, Parisul a ocupat prima poziție în ciuda faptului că majoritatea turiștilor s-au plâns în acest an de protestele de stradă, de prețurile piperate și de aglomerația din Aeroportul Internațional Charles de Gaulle.

Din emisfera sudică, Sydney, Australia a ocupat poziția a zecea și Queensland, din Noua Zeelandă, poziția a 38-a. Principalele orașe vizitate de turiștii asiatici au fost Parisul, New York, Veneția și Vancouver, iar acest lucru a contat mult în stabilirea ierarhiei.

Pe poziția 50 s-a aflat Atena, precedată fiind de Beijing, China și Jaipur, India. Nici un oraș din România nu a intrat în atenția comisiei internaționale. Barcelona, Spania, s-a clasat pe locul șase, fiind urmată în top de Cape Town, Africa de Sud, San Francisco, SUA, Sydney, Australia și Roma, din Italia. Iată topul celor mai frumoase orașe din lume din anul 2019.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1