A operat traficantul ca să-i fure drogurile

Citeste tot despre: 

Viaţa bate filmul! Un chirurg de 32 de ani din oraşul Bogotol, regiunea Krasnoiarsk (Siberia), a fost pus să scoată pungile cu heroină din stomacul unui contrabandist. Le-a scos, dar şi-a însuşit una!

Ce bucurie trebuie să fi fost pe doctorul chirurg când poliţia i-a cerut să-l opereze de urgenţă pe contrabandistul căruia i s-a făcut rău din cauza unor pungi cu heroină pe care le înghiţise! Abia aştepta să-i taie stomacul pentru a scoate drogurile, ca să se înfrupte din ele. A şi făcut-o şi a avut grijă să ascundă cu grijă o pungă.

Numai că poliţiştii ştiau bine câte pungi trebuiau recuperate şi au descoperit, şocaţi, că doctorul era deja drogat. Când i-au scotocit lucrurile, au dat şi de punga pitită. Acum, chirurgul riscă să facă 15 ani de închisoare pentru consum şi deţinere de stupefiante. Contrabandistul călătorea într-un tren între Krasnoiarsk şi Bogotol, când a fost depistat de poliţişti. Crezând că îi poate păcăli pe oamenii legii, a înghiţit toate pungile cu droguri pe care le avea asupra sa şi i s-a făcut rău. În prezent, este în comă după această "bravură".

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1