O politiciană din Ucraina, mândră de imaginile nud furate de hackeri

pay-olga-lyulchak_2.jpg

Olga Lyulchack e mândră de imaginile cu ea nud

O politiciană din Ucraina e mândră de colecţia ei de imagini nud, fotografii care au fost furate recent de hackeri de pe telefonul ei.

Olga Lyulchak, în vârstă de 30 de ani, a fost criticată dur după ce imaginile au ajuns pe internet. Femeia a răspuns imediat şi a declarat că fotografiile fierbinţi ar trebui să fie considerate "artă", conform mirror.co.uk.

"Lumea admiră operele lui Van Gogh, Titian şi a alora. Ei au creat imagini nud, care au fost admirate de toată lumea. În zilele noastre, femeile care apar goale sunt considerate vulgare. Nu înţeleg, mi se pare o formă de artă", a spus Olga, care participă la alegerile parlamentare de pe 26 octombrie. 

Olga este înscrisă în partidul fostul pugilist Vitali Klitschko, Alianţă Democratică Ucraineană pentru Reformă. 

  • Colecţia de imagini nud cu Olga a fost criticată în Ucraina
  • Însă politiciana de 30 de ani crede că e o formă de artă
  • Olga candidează la alegerile parlamentare de pe 26 octombrie
  • Olga Lyulchack e mândră de imaginile cu ea nud
  • Maximize

1/4

Politiciana e una dintre numeroasele victime făcute de hackeri în ultima perioadă. În urmă cu trei săptămâni, imagini XXX cu Jennifer Lawerence si alte 100 de vedete au fost furate de pe conturile lor de iCloud. La sfârşitul săptămânii trecute, hackerii de pe 4chan au anunţat că mai au o listă cu alte vedete, printre care Kim Kardashian, Rihanna şi Kaley Cuoco şi chiar au publicat unele imagini. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1