O formaţie de băbuţe va reprezenta Rusia la Eurovision - VIDEO

CLIIMA20120308_0111_1.jpg

Trupa va prezenta o piesă cu versuri în udmurtă şi engleză

"Bunicile din Buranovo" au câştigat finala naţională desfăşurată miercuri seară.

Dintre cele 25 de piese, cea a bătrânelor a fost aleasă drept cea mai bună. Cu bunicuţele nu s-a putut măsura nici măcar Dima Bilan, cel care a reprezentat Rusia în două rânduri, obţinând un loc 2 în 2006 şi câştigând finala din 2008. Femeile, care provin dintr-o localitate din Republica Udmurtia, combină stilul coral tradiţional cu sonorităţile moderne.

Refrenul piesei "Party for Everybody" este în engleză, în timp ce restul versurilor sunt în udmurtă, limbă vorbită de circa 325.000 de persoane. Buranovskiye Babushki şi-au luat în serios misiunea, mai ales că şi-au fixat un scop nobil: strângerea de fonduri pentru construcţia unei biserici în Buranovo, localitate în care trăiesc circa 650 de persoane.

"Bunicuţele n-au nevoie de glorie sau de averi fabuloase. Avem familii, avem o casă, avem destul cât să putem trăi", a declarat Olya, una dintre componentele grupului, pentru canalul de televiziune Rossiya-1, citat de Daily Mail.

Cele şase femei, cu o vârstă medie de 75 de ani, vor cânta în finala europeană a ediţiei 57 a Eurovisionului, care se va ţine anul acesta la Baku, în Azerbaidjan. Printre concurenţii deja desemnaţi se mai numără belgianca Iris (17 ani), finlandeza Pernilla Karlsson (21 de ani), dar şi englezul Engelbert Humperdinck (75 de ani).

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1