Nu e nevoie să dai banii pe lenjerie sexy. Bărbaţii preferă femeile în pijama

Ultima actualizare:

Lenjeria intimă sexy a ieşit totuşi pe locul doi în sondaj, cu 32% dintre bărbaţi fiind de accord că preferă ceva mai sumar pe o femeie.

Cămăşile de noapte au fost alese de doar 27% din cei care au participat la sondaj, iar 22% preferă o femeie care doarme în haine bărbăteşti.

În schimb, 16% dintre bărbaţi cred că o femeie care doarme goală e cel mai sexy lucru în pat.

Pe cealaltă parte, femeile preferă să îşi vadă partenerul în chiloţi sau boxeri în pat, 35% din participate spunând că asta e cel mai sexy lucru pe care îl poate purta un bărbat.

Cu toate acestea, 71% dintre bărbaţi şi 35% dintre femei au spus că nu ar dormi în alte haine ca până acum dacă partenerul le-ar sugera

Mai mult, din cele peste 1.900 de persoane intervievate, 78% dintre femei şi 70% dintre bărbaţi cred că e mai important să te simţi confortabil când alegi ce să porţi la culcare decât să arăţi bine.

Conform specialiştilor, e foarte important să porţi ceva confortabil noaptea, pentru că ţinuta de peste noapte îţi poate afecta somnul.

"Ceva care nu e confortabil poate avea un impact negativ asupra somnului. Poţi să ajungi să petreci foarte mult timp căutând o poziţie adecvată. E bine că mulţi bărbaţi prefer pijamalele, mai ales că sunt cea mai bună opţiune pentru un somn bun", a spus directorul firmei care a organizat sondajul, Jed MacEwan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
Thailanda pixabay jpg
otet de mere jpg
dali
copil bolnav de rujeola pojar foto shutterstock jpg
concert pixabay jpg
targ sibiu pevremuri jpg
incendiu ploiuesti (2) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net