Monstrul din lac mananca « ouale» bărbaţilor

Ultima actualizare:

Nimeni nu mai are voie să intre în Lacul Lou Yaeger după ce în iunie un pescar a prins un peşte pacu, iar recent a mai fost zărit un altul în apele sale. Cunoscut în Papua Noua Guinee drept "tăietorul" de "ouă", pacu a fost declarat responsabil de moartea a doi pescari, numai în ultima vreme.

Victimele au decedat pentru că au pierdut foarte mult sânge după ce au fost muşcate de testicule. La prima vedere, pacu par peşti ca oricare, nimeni nu şi-ar putea închipui cât sunt de periculoşi. Însă, aceştia sunt dotaţi cu dinţi puternici asemănători celor umani.

"Te îngrozeşti când vezi un peşte cu dinţi de om", spune administratorul lacului, Jim Cadwell. Unii localnici şi turişti sunt foarte supăraţi că nu mai pot să se bălăcească.

"Am fost noi în ape infestate cu rechini, să ne speriem acum de un peşte!", se vitejesc ei, dar în realitate nu ar avea curaj să se scalde în Lou Yaeger. Se crede că pacu a ajuns în lac introdus ilegal de persoane inconştiente.

Click! spune

Peştele pacu este cel mai mare dintre peştii piranha (specie de peşti carnivori foarte periculoşi), fiind originar din fluviul Amazon (Brazilia).

Poate ajunge la aproape 1 metru lungime şi greutatea de 20 kilograme Pacu a fost introdus în Papua Noua Guinee pentru a creşte rezervele de peşte.

 Principala sa hrană: vegetaţie acvatică, melci, peşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net