Michelle Obama, înşelată cu fiica lui Kennedy?

CLIIMA20140508_0142_1.jpg

Michelle Obama (50 de ani) la adus la disperare pe soţul eu cu isteriile (Fotografii: Reuters)

Presa americană aruncă „bomba”! „Prima Doamnă a Americii, înşelată cu fiica preşedintelui Kennedy”, titrează „National Enquirer”. Barack Obama are o aventură cu Caroline Kennedy.

„Barack Obama, în tandreţuri cu fata lui Kennedy", susţine tabloidul american mai sus amintit. Cel mai puternic cuplu al planetei e tot mai aproape de divorţ, după ce relaţia secretă a preşedintelui american cu Caroline Kennedy (56 de ani) a ieşit la iveală.

Se pare că un parlamentar nipon i-a dat de gol pe cei doi, cu ocazia vizitei lui Barack Obama (52 de ani) în Japonia. Kazuyuki Hamada a observat că cel mai puternic om din lume nu a venit însoţit în vizita oficială de către soţia sa, Michelle (50 de ani), şi a dat în vileag idila lor.

Şeful statului şi Caroline Kennedy au fost numai în tandreţuri

CLIIMA20140508_0143_1.jpg

Michelle Obama (50 de ani) la adus la disperare pe soţul eu cu isteriile (Fotografii: Reuters)

Pe durata şederii sale, şeful statului a avut o aventură cu Caroline, ambasadorul Statelor Unite la Tokyo şi fiica preşedintelui democrat John F. Kennedy, asasinat în 1963. Hamada a mai spus că familia prezidenţială americană ar urma să se despartă după ce Barack Obama îşi va încheia cel de-al doilea mandat prezidenţial.

CLIIMA20140508_0144_1.jpg

Michelle Obama (50 de ani) la adus la disperare pe soţul eu cu isteriile (Fotografii: Reuters)

După spusele lui, preşedintele Obama s-a folosit de agenţii secreţi ca să-i acopere idila de ochii soţiei sale, cu care are două fete: Malia (15 ani) şi Sasha (12 ani).

Bill Clinton a avut o aventură cu stagiara

Bill Clinton, de 67 de ani, a avut o relaţie amoroasă în 1998 cu fosta stagiară la Casa Albă, Monica Lewinsky (40 de ani). Fostul preşedinte al SUA a recunoscut că au avut o relaţie nepotrivită. Soţia sa, Hillary, l-a iertat, însă, de dragul unicei lor fiicei, Chelsea .

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1