Lucruri ciudate care există doar în Coreea de Nord: baschetul are reguli proprii, drogurile sunt cadou de Anul Nou

profimedia-0236173098.jpg

În Coreea de Nord, cetăţenii nu trăiesc în 2020, ci în anul 109 Juche @profimedia
clickpentrufemei.ro

Într-o vreme în care legăturile dintre ţări sunt din ce în ce mai strânse, Coreea de Nord devine tot mai izolată de restul lumii. Condusă de lideri megalomani şi paranoici, această ţară este o enclavă ciudată, cu versiuni proprii, chiar dacă ridicole, pentru aproape orice; calendar, baschet, închisoare, modă sau poliţie.

Izolarea Coreei de Nord de restul lumii a dus la abordări cel puţin ciudate pentru aproape orice în acest stat. Dictatorii care s-au succedat de-a lungul timpului la conducere au preluat lucruri din alte ţări, dar le-au adaptat într-un mod aproape ridicol.

Astfel, baschetul din Coreea de Nord se joacă după alte reguli, coreenii au propria versiune de calendar, iar poliţia modei există cu adevărat şi scopul ei este să elimine orice articol vestimentar care nu e coform cu standardele impuse de partid. Mai mult, pentru o infracţiune împotriva partidului merge în lagăr toată familia celui condamnat, până la gradul al treilea. Însă oamenii din această ţară au şi unele beneficii, dacă le putem numi aşa. La fel de ciudate. Citește aici lucruri absolut incredibile despre cum trăiesc nord-coreeni.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1