Kate Middleton a înfuriat-o pe Regină. Vrea să rupă o tradiţie veche de câţiva ani

Ultima actualizare:

    Kate Middleton şi Regina Elisabeta a II-afoto: AFP
Kate Middleton şi Regina Elisabeta a II-afoto: AFP

Soţia Prinţului William (32 de ani) a anunţat că anul acesta nu va mai păstra o tradiţie care domneşte de câţiva ani în Casa Regală Britanică. Kate Middleton (32 de ani) vrea să organizeze ea însăşi cina de Crăciun, deşi este însărcinată în aproape 5 luni.

Recepţia va avea loc la reşedinţa lor prospăt renovată din Norfolk, Anmer Hall, potrivit Vanity Fair. Se pare că decizia Ducesei de Cambrigde a deranjat-o însă pe Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 88 de ani, obişnuită să fie ea gazda tradiţionalei mese.

Nu numai că Majestatea sa îl va ajuta pe Prinţul George, de 1 an şi jumătate, să deschisă cadourile, dar vizita ei va fi o mare oportunitate pentru cuplul regal ca ea să le viziteze conacul cu 10 camere.

Alteţa sa Regina le-a dăruit proprietatea în stil Georgian, construită în 1802, drept cadou întârziat de nuntă. Casa este situată la circa 2,5 km de reşedinţa monahei din Sandringham.

Cu această ocazie, Kate Middleton este pregătită să ţină ea cina anul acesta. Se zvoneşte că la masă vor fi prezenţi atât rude din partea lui Kate, cât şi membri ai Casei Regale.

Potrivit E! Online, Ducesa se află în febra pregătirilor. Ea a început goana după cadouri şi după cele necesare. Fiind însărcinată cu al doilea copil, Kate Middleton va primi tot suportul mamei ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net