James Blunt şi-a înfuriat fanii din Polonia! Află cum

Ultima actualizare:

Cântăreţul britanic a susţinut un concert, sâmbătă, pe stadionul Mosir din oraşul Wodzislaw Slaski, în cadrul Life Festival din Polonia.

Înainte de a susţine acest concert, James Blunt, despre care presa a scris că ar fi fost cazat într-un hotel de cinci stele, a postat pe contul său de Facebook o fotografie a lui, făcută în faţa unui imobil în construcţie. Fotografia era însoţită de textul următor: "Acesta este hotelul meu din Polonia", conform Mediafax.

Remarca starului britanic a stârnit furia fanilor din Polonia, numeroşi admiratori ai acestuia postând peste 5.000 de comentarii acide la adresa glumei făcute de Blunt.

"Eşti demn de milă. Nu cunoşti nimic despre ţara mea. Dacă eşti atât de dezamăgit, nu mai veni niciodată în Polonia. Nu mai eşti bine primit aici. Pentru toţi fanii tăi din Polonia, de acum înainte eşti un zero barat", se afirmă într-unul dintre aceste comentarii.

Un alt fan a scris: "Cred că ar trebui să îţi fie ruşine de această fotografie şi de comentariul tău. Acum, nu-mi mai placi şi nici muzica ta nu-mi mai place!".

Potrivit revistei Hollywood Reporter, în cele mai multe dintre mesaje se afirmă că Blunt ar fi "insensibil din punct de vedere cultural" şi "arogant", însă au existat şi câteva în care fanii polonezi au încercat să îl ironizeze pe James Blunt: "A fost ziua ta norocoasă! În mod normal, aici, în Polonia, nu avem ferestre - ele reprezintă un lux -, iar camerele cu ferestre sunt rezervate doar pentru celebrităţi ca tine. În plus, plantele din spatele tău sunt şi ele false. Ele reprezintă un fel de covor roşu în versiunea poloneză".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net