Imagini care te vor răscoli! Doi gay îşi ţin în braţe copilul pentru prima dată

mama.jpg

Cei doi au început să plângă atunci când şi-au ţinut copilul în braţe pentru prima dată
Citeste tot despre: 

Imaginile de mai jos nu pot lăsa pe nimeni indiferent. Fie ca trezesc un sentiment de repulsie, fie că emoţionează, cei doi homosexuali au reuşit să intrige o lume întreagă cu un gest făcut după nasterea unui copil.

Bărbaţii din fotografiile de mai jos sunt homosexuali şi au apelat la o mamă surogat pentru a avea un copil. Imediat după ce a venit pe lume, micuţul a fost pus nu pe pieptul mamei, aşa cum se întâmplă de obicei, ci a fost dat unuia dintre cei doi taţi.

BJ Barone si Frankie Nelson s-au dezbrăcat la bustul gol pentru a simţi bebeluşul şi au început să plângă de emoţii atunci când acesta a încept să plângă pentru prima dată.

61539140.png

In prima secundă în care a venit pe lume, copilul a fost dat cuplului de gay, iar mama surogat a privit momentul în care aceştia l-au ţinut în braţe

Fotografiile au apărut în presa din toată lumea şi au strâns mii de reacţii din partea celor care le-au văzut. Mulţi sunt de părere că băieţelul ar fi trebuit să fie pus în braţele mamei în primele secunde de viaţă, în timp ce alţii consideră că rolul unei mame surogat se termină exact în momentul în care copil vine pe lume.

Imaginile au fost realizate de Lindsay Foster, care s-a declarat foarte incantata de faptul ca a fost martor la asa ceva.

"Nu pot sa spun in cuvinte cat de minunat a fost sa asist la acest moment uimitor. Acesti doi tati vor fi cu siguranta doi parinti minunati", a spus aceasta, după publicarea fotografiilor.

61539141.png

Imaginile au revoltat si înduioşat mii de oameni care le-au văzut
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1