Iată oliţa viitorului!

Citeste tot despre: 

Aveţi probleme cu micuţul? Nu vrea să facă la oliţă? Nimic mai simplu: oliţa cu iPad este soluţia. Ideea de a crea o astfel de jucărie utilă i-a venit lui Camilo Gallardo, un designer de jucării din SUA.

El a dotat tradiţionala oliţă pentru copiii de câţiva anişori cu un suport pentru tableta iPad. Oliţa care a fost lansată încă din luna martie, costă 40 de dolari (peste 130 de lei) şi momentan nu poate fi comandată decât din State.

Dacă aveţi în casă o tabletă, iar copilaşul este înnebunit de jocurile instalate pe ea, oliţa ar trebui să fie următoarea achiziţie. Şi asta pentru că micuţii secolului XXI sunt înnebuniţi după ea.

Atenţie! După ce o cumpăraţi pregătiţi-vă de următoarea achiziţie şi veţi petrece mult timp la toaletă. De ce? Pentru că tot recent s-a lansat şi suportul de hârtie igienică dotat cu tabletă.

Telefonul acesta te trimite la toaletă

Ai vezica prea mică şi nu rezişti să vezi tot filmul, la cinema? Uite ce trebuie să faci: descarcă în telefonul tău isteţ aplicaţia RunPee care costă doar un dolar şi ai scăpat de stres. Aplicaţia te trimite la toateltă exact în momentele când acţiunea filmului tărăgănează, în aşa fel încât să nu pierzi nimic important. În plus, îţi povesteşte ce s-a întâmplat în film cât ai fost ocupat...

Tu cât timp petreci la toaletă? Cu suportul ăsta de hârtie igienică vei petrece dublu!

CLIIMA20130424_0069_1.jpg

Cu o aşa jucărie, nici un copil nu mai spune „nu” când trebuie să stea pe oliţă (Fotografii: guliver/splash news / rex features)

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1