HISTORIA.RO: Oare aşa arăta Jack Spintecătorul?

Un mister legat de un criminal celebru a fost descifrat. O nouă cercetare făcută în arhivele poliţiei ne arată înfăţişarea celui cunoscut drept Jack Spintecătorul în Marea Britanie.

Un fost poliţist britanic, Trevor Marriott, este cel care a reconstituit figura vestitului criminal din Londra pe baza unor informaţii provenite de la închisoarea Sing Sing (SUA), scrie Sott. Marriott îndreptat atenţia asupra comerciantului german Carl Feigenbaum pe care îl identifică cu celebrul criminal londonez din secolul al XIX-lea, a cărui figură a rămas necunoscută până în zilele noastre.

Între august şi noiembrie 1888, numeroase crime au fost comise în Londra în zona Whitechapel. Femeile ucise erau prostituate şi aveau unele organe lipsă, fiind desfigurate într-un mod greu de imaginat.

De-a lungul timpului de la prima crimă comisă în urmă cu 123 de ani, mai mult de 200 de suspecţi au fost identificaţi, inclusiv un scriitor celebru, Lewis Caroll (cunoscut pentru opera literară "Alice în Ţara Minunilor"). Alţi suspecţi celebrii au fost prinţul Albert Victor şi Sir John Williams, obstetricianul familiei regale.

CITEŞTE ÎNTREG ARTICOLUL AICI

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1