“Fratele meu nu era un monstru”, declară Ryan Lanza despre autorul masacrului din Connecticut

Ultima actualizare:

    Adam Lanza (20 de ani) şi-a ucis mama, apoi a comis masacrul de la şcoala din Newtown.
Adam Lanza (20 de ani) şi-a ucis mama, apoi a comis masacrul de la şcoala din Newtown.

Ryan Lanza, fratele mai mare al lui Adam Lanza, autorul masacrului de la şcoala din Newtown, a vorbit pentru prima dată despre incident şi a povestit că se consideră, de asemenea, o victimă.

Ryan Lanza a declarat că, în ciuda faptului că fratele său a provocat tragedia din Newtown, încă suferă după moartea sa, scrie Daily Mail.

La sfârşitul săptămânii, Ryan a postat pe Facebook două fotografii, una în care apare fratele său şi alta care o înfăţişează pe mama acestora, Nancy, care a fost prima victimă a atacului, adăugând mesaje emoţionante în secţiunea destinată descrierii imaginilor.

"Îmi va fi dor de tine, frăţioare. Te voi iubi mereu, cât voi trăi", a scris el în dreptul fotografiei fratelui său.

De asemenea, acesta a postat un text referitor la mama sa: "Mi-e dor de tine, mamă. Te iubesc atât de mult. Vei rămâne mereu în inima mea".

Ryan, în vârstă de 24 de ani, a discutat pe Facebook cu un reporter de la The New York Post şi i-a spus că se consideră o victimă.

"Mi-am pierdut mama şi fratele", a declarat acesta, potrivit publicaţiei.

Deşi este prima dată când Ryan vorbeşte cu un reporter, impresiile sale apărute pe Facebook nu constituie o premieră.

Ryan a fost identificat, iniţial, ca fiind autorul masacrului, imediat după ce Adam şi-a ucis mama, după care a omorât 20 de copii, şase profesori şi s-a sinucis.

De fapt, acesta se afla la muncă, în Manhattan, când televiziunile au anunţat că ar fi ucigaşul. Lanza i-a spus rapid şefului său că trebuie să plece, după care a părăsit clădirea de birouri, potrivit unui coleg de muncă.

La treizeci de minute după aceea, poliţiştii din New York au împânzit biroul. Până să ajungă să fie interogat, Lanza s-a apărat pe Facebook, postând o serie de texte în care afirma că numele ucigaşului era greşit.

"Toată lumea să tacă dracului din gură. Nu am fost eu. Sunt în autobuz, în drum spre casă. Nu am fost eu, eram la muncă, nu am fost eu", a scris acesta.

Un prieten de-ai lui Lanza a declarat pentru AP că i-a trimis un mesaj lui Ryan în care l-a întrebat cum se simte, iar cel dintâi i-a spus că este în regulă.

Relaţia dintre Ryan şi fratele său a fost una care va ieşi cu siguranţă la iveală, odată cu trecerea timpului, dar unul din motivele pentru care Ryan a fost scos de pe lista de suspecţi este fiindcă nu îşi mai văzuse fratele de acum doi ani.

Această absenţă, comentează Daily Mail, nu pare să îl fi făcut mai puţin loial, de vreme ce acum foloseşte Facebook pentru a-i critica pe aceia care judecă moartea fratelui său.

De pildă, cineva a scris că Adam merita să "putrezească în iad" şi a fost "scursura pământului", iar Ryan a răspuns scriind: "Sunt sătul de oamenii care mă acuză pe mine sau ceva ce fratele meu a făcut. Îl iubesc pe Adam, este fratele meu".

Ryan a continuat, spunând că persoana care a comentat este un străin. "Îl caracterizează drept monstru pe fratele meu, când nici măcar nu îl cunoaşte".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net