FOTO INCREDIBIL! A câştigat Mis Universe, deşi este pitică!

CLIIMA20121220_0039_1.jpg

Reprezentanta SUA la Miss Universe are o inaltime mai mica decat cea prevazuta in regulamentul concursului

Noua regină a frumuseţii este o americană. Ea a avut nevoie de o dispensă dat fiind că înălţimea sa este mai mică decât 1,70 de metri, limita minimă prevăzută de regulamentul concursului.

Cea de-a 61-a editie a concursului Miss Universe s-a incheiat aseara, la Planet Hollywood & Resort din Las Vegas.


Marea castigatoare a concursului este chiar reprezentanta Statelor Unite, Olivia Culpo, care a reusit sa adauge in palmaresul american al frumusetii, cea de-a opta coroana Miss Universe. Astfel Statele Unite ale Americii isi mentin pozitia de lider al celui mai important concurs de frumusete din lume.


Miss Universe 2012, Olivia Culpo are 20 de ani, este originara din Cranston, Rhode Island si este mijlocia unei familii cu 5 copii. Frumoasa americanca a avut nevoie de dispensa din partea organizatorilor pentru a participa la concurs, intrucat inaltimea ei este mai mica de 1.70 m, limita minima prevazuta de regulament. 


Tarile ale caror candidate au reusit sa se califice in Top 16 sunt: Venezuela, Turcia, Franta, Peru, Rusia, Mexic, Polonia, Ungaria, Africa de Sud, Filipine, Croatia, Brazilia, Kosovo, Australia, India, USA.  Dupa proba costumului de baie au ramas in competitie:  Australia, Rusia, Brazilia, Franta, Venezuela, USA, Ungaria, Africa de Sud, Mexic, Filipine. Sustinerea muzicala pentru cea mai asteptata proba a serii,  prezentarea rochiilor de seara, a venit din partea trupei Train.  Concurentele calificate au defilat pe celebrele piese: “Drive By,” “Mermaid” si “Shake Up Christmas.”


Desi in Top 16 s-au calificat  7 concurente  din Europa, in top 5 nu s-a regasit nicio reprezentanta a batranului continent si nicio concurenta de culoare.


Tarile calificate in Top 5 au fost: Venezuela, Filipine, Australia, USA, Brazilia. Cu toate ca favoritele competitiei au fost Venezuela si Filipine, dupa proba interviului, clasamentul final a fost stabilit dupa cum urmeaza: 4th Runner Up - Brazilia 3rd Runner Up - Australia 2nd Runner Up - Venezuela 1st Runner Up - Filipine Miss Universe 2012 - Statele Unite ale Americii.


"Miss Universe 2012 poate fi trecut la capitolul castiguri pentru Romania. Suntem o tara cu participari putine si experienta limitata in domeniul frumusetii. Daca reprezentantele din Puerto Rico, El Salvador sau Columbia nu s-au calificat, desi au trecut prin programe de pregatire de luni de zile si bugete de milioane de dolari, cred ca Romania, dupa 15 participari in 86 de ani, se afla pe drumul cel bun si poate spera la mai mult pentru viitor. Turcia s-a calificat in editia de anul acesta pentru a doua oara in 30 de ani. Ungaria a reusit 2 calificari in 20 de ani. Este o competitie extrem de dificila, care necesita multe investitii. Obiectivul nostru pentru 2012 a fost acela de a nu intrerupe sirul participarilor, iar evolutia concurentei noastre sa fie la un nivel cat se poate de inalt. Sunt mandra de Delia si o felicit pentru intreaga ei evolutie!" a spus Valentina Ionescu, director executiv Miss Universe Romania Organization.

Loading...