FOTO Gestul şocant al unei asistente sataniste. Cum s-a pozat la muncă

asistenta.jpg

Asistenta satanistă s-a pozat lângă un bărbat mort
Foto: Daily Mail

O femeie în vârstă de 37 de ani, care se descrie ca fiind "hoaţă de suflete", a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce a publicat pe Facebook o poză şocantă.

Blaze Binder s-a fotografiat, în azilul de bătrâni din St. Gallen (aflat la 85 de kilometri de Zurich) în care muncea ca asistentă, alături de un pensionar mort. Femeia, al cărei ID de Facebook este "Ghostinthedark Satania Blaze", şi-a întrebat cei 2.000 de prieteni virtuali dacă bărbatul de lângă ea este viu sau mort, scrie Daily Mail.

După ce a fpst criticată de mai multe persoane pentru gestul ei, Binder a avut un comentariu şocant. "O să-l trimit în iad, acolo unde e locul unora, iar resturile vor fi folosite pentru îngrăşăminte. Pot să pun ce vreau pe pagina mea de Facebook. Moartea e normală, oamenii mor tot timpul", a scris ea pe reteaua de socializare.

Femeia, de origine filipineză, este măritată cu un elveţian, şi a fost amendată cu 800 de lire pentru fapta ei, iar acum se află sub supraveghere pentru următoarele trei luni.

asistenta.jpg

asistenta mort azil barbat satanista
Blaze are pe Facebook mai multe imagini şocante, dar pe cea cu bărbatul mort a fost nevoită să o şteargă
Foto: Daily Mail

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1